Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 937 kJ / 1 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,54 g |
Tuky | 85,85 g |
Vláknina | 27,84 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 36,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
Moje poznámka
Osso buco s parmezánovým baby špenátom
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xBx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 6 minutami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 40 minutami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 57 minutami
Sváteční koláčky
Koffi před 1 hodinou
Bábovka s větrníkovou příchutí
pajuska1511 před 2 hodinami
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 2 hodinami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 2 hodinami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 2 hodinami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 3 hodinami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 4 hodinami
Tématické fráze:
maso s dírou,
telecí ossobuco minutky recepty,
krůtí osobucco recept,
ossobuco recept,
osso buco recept,
fond de veau,
jak se připravuje baby špenát,
krůtí ossobuco recept,
recepty na ossobuco,
jak se rekne slovensky morek,
telecí osso buco jako minutka,
globus telecí ossobuco,
spenatom,
ossobuco minutka,
hovězí osso buco jako minutka,
osso buco recepty,
osso buco recept se špenátem,
baby spenát parmazán,
krůtí osso buco,
baby špenát s parmazanem
Suroviny:
maso telecí,
kost hovězí morková,
cibule,
mrkev,
víno bílé suché,
rajče ve vlastní šťávě,
máslo,
olej slunečnicový,
mouka hladká,
česnek,
parmazán,
bouquet garni,
sůl,
pepř,
špenát,
olej olivový extra virgin,
smetana sladká,
parmazán,
sůl,
pepř,
rajče sušené v oleji
Komentáře (9)
Nevím, jak se slovensky řekne "lýtko", ale OSSO BUCO se připravuje z lýtka zadní nohy dobytčete a nechápu, proč sem pletete toho krocana
*****
Typické je s gremoládou http://www.labuznik.cz/recept/milanske-osso-buco-o...
Nenechte se u řezníka zblbnout a klidně mu řekněte, ať vám vybere kosti s morkem (od pohledu to není vždy zřejmé - někdy se i plná kost tváří jako by měla morek)
Vyvařené duté kosti lze používat jako "kokotky". Dal bych sem recept na MORKOVOU ŽEMLOVKU, ale myslím, že byste ji nestrávili...
Koho to zajímá: http://www.labuznik.cz/recept/morkova-zemlovka/