Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7JM
Moje poznámka
Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7JM
Nejnovější recepty
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 11 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 11 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 12 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 35 minutami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 2 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 4 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 5 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 10 hodinami
Tématické fráze:
kližka,
recept na bramborovou kaši,
maso na křemenáčích,
hovězí na hříbkách,
kližka recept,
hovězí maso s bramborovou kaší,
oběd z kližky,
hovězí guláš s hlivou,
hovězí guláš s hlívou ústřičnou,
co udělat z křemenáčů,
kližka recepty,
recept na hovězí kližku,
recept na kasi,
musí se hlíva oloupat?,
recepty hovězí kližka 100x jinak,
dietní bramborová kaše s,
recept kuch. hlíva ustřičná,
hřibky hranolky,
co udelas s klizky,
oběd s bramborovou kaší
Suroviny:
kližka hovězí,
špek uzený,
cibule,
houba hřib,
houby křemenáči,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
brambory,
česnek,
máslo,
mléko,
hlíva ústřičná,
olej slunečnicový
Komentáře (37)
Ovšem recept je to znamenitý, zasloužený bod přidávám, tohle je jen poznámka na okraj.
Jendo, je to nádhera, houby miluji, kližku také, no a o br. kaši raději ani nemluvím - prostě mňamka. A k tomu ta nádherná fotka!!!