Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7JM
Moje poznámka
Kližka na hříbcích a křemenáčích s česnekovou bramborovou kaší a hlívovými hranolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7JM
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 4 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 7 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 22 minutami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sirael před 2 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 2 hodinami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 hodinami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 3 hodinami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Tématické fráze:
kližka,
recept na bramborovou kaši,
maso na křemenáčích,
hovězí na hříbkách,
kližka recept,
hovězí maso s bramborovou kaší,
oběd z kližky,
hovězí guláš s hlivou,
hovězí guláš s hlívou ústřičnou,
co udělat z křemenáčů,
kližka recepty,
recept na hovězí kližku,
recept na kasi,
musí se hlíva oloupat?,
recepty hovězí kližka 100x jinak,
dietní bramborová kaše s,
recept kuch. hlíva ustřičná,
hřibky hranolky,
co udelas s klizky,
oběd s bramborovou kaší
Suroviny:
kližka hovězí,
špek uzený,
cibule,
houba hřib,
houby křemenáči,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
brambory,
česnek,
máslo,
mléko,
hlíva ústřičná,
olej slunečnicový
Komentáře (37)
Ovšem recept je to znamenitý, zasloužený bod přidávám, tohle je jen poznámka na okraj.
Jendo, je to nádhera, houby miluji, kližku také, no a o br. kaši raději ani nemluvím - prostě mňamka. A k tomu ta nádherná fotka!!!