Suroviny pro 30
30
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 943 kJ / 6 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,37 g |
| Tuky | 410,54 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 616 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 607,60 g |
Postup přípravy
Vejce s cukrem ušleháme. Vmícháme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Krok 2: Nalijeme na vymazaný, hrubou moukou vysypaný hluboký plech a upečeme dorůžova při teplotě 190 stupňů asi 30 minut.
Necháme vychladnout. Krok 3: Náplň:
Kompoty scedíme a broskve necháme okapat. Pak je nakrájíme na malé kostičky a dáme stranou. Krok 4: Šťávu z obou kompotů dáme do odměrky a do jednoho litru doplníme pomerančovým džusem. Dáme vařit do kastrolku, přidáme cukr, a vanilkové pudinky. Uvaříme hustou kaši. Krok 5: Do této husté kaše dáme nakrájené broskve a opatrně nalijeme na vychladlý piškot - rozetřeme po celém plechu. Krok 6: Dáme ztuhnout do ledničky. Krok 7: Šlehačka:
Šlehačku, nebo smetanu ušleháme s vanil. cukry a se ztužovačem do tuha. Krok 8: Rovnoměrně natřeme na ztuhlý puding. Krok 9: Do mísy si nalijeme trochu džusu s rumem a každý kulatý piškot v něm namočíme. A položíme na šlehačku. Krok 10: Tyčinku kaštany nastrouháme po celém plechu a necháme ztuhnout v lednici. Krok 11: Pak krájíme tak, aby každý kousek měl uprostřed piškot.
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvový koláč se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7gy
Moje poznámka
Broskvový koláč se šlehačkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7gy
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 18 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 1 hodinou
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 5 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 15 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 15 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 17 hodinami
Tématické fráze:
broskvový koláč,
kolac se slehackou,
piškotový koláč s broskvemi,
broskvový koláč z kompotu,
broskvový koláč recept,
kolac ze slehacky,
broskvové řezy se šlehačkou,
recepty- broskvový koláč,
buchta s broskvemi a šlehačkou,
kulatý broskvový koláč,
koláč broskvový,
moučník se šlehačkou,
recept na broskvový koláč,
broskvová buchta se šlehačkou,
kolac s broskvemi,
koláče se šlehačkou,
koláč s broskvemi a šlehačkou,
broskvový moučník se šlehačkou,
koláč s pudinkem a broskvemi,
buchta se šlehačkou
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
voda,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
kompot broskvový,
džus pomerančový,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
šlehačka,
cukr vanilkový,
ztužovač,
piškoty,
rum,
tyčinka ledové kaštany
Komentáře (81)