Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 313 kJ / 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,49 g |
| Tuky | 5,99 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 278 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 6,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rokytnické kuře s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1P8
Moje poznámka
Rokytnické kuře s bramboráčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1P8
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 2 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 44 minutami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 48 minutami
Těsto na pizzu
Filomenka před 55 minutami
Šunkofleky
veronika_straka před 1 hodinou
Skořicové rohlíčky
Noumik před 1 hodinou
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 2 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 4 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 5 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 5 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuře s bramborákem,
kuře na bramboráku,
kuře v bramboráku,
kuře s bramboráčky,
bramboráčky,
plnene bramboracky,
bramboráčky s masem,
bramboráčky s kuřecím masem,
kure bramborak,
kuře s bramboráky,
bramboráčky jako příloha,
plněný bramborák kuřecím masem,
pečené maso s bramborákem,
maso s bramboráčky,
maso bramboracky kure,
recept kuře v bramboraku,
kuřecí s bramboráčky,
kuře bramboráčky,
bramboráčky a kuřecím masem,
kuře bramboráku
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
máslo,
cibule,
kečup sladký,
žampióny,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sýr,
Komentáře (4)