Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 194 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,40 g |
Tuky | 37,53 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 297,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
Moje poznámka
Modelovací hmota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxJ1
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 20 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ražniči v zapékací misce
Valis před 5 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 20 minutami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Jahodové poháry
Nickusek před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 2 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 2 hodinami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 2 hodinami
Kefírový koláč
Renata1101 před 2 hodinami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 3 hodinami
Tématické fráze:
fondánová hmota,
fondánová hmota recept,
modelovací čokoláda recept,
domácí fondán recept,
burizonová hmota,
recept na domácí fondán,
cukrářská hmota recept,
recept na fondán ze sušeného mléka,
výroba fondánové hmoty,
recept na mandlovou hmotu,
domaci fondan,
burizonova hmota recept,
tvořítka na mandlové těsto,
domácí mandlová hmota,
proto hmota,
recept na fondánová hmota potahovací,
fondán ze sušeného mléka,
domácí modelovací čokoláda,
výroba fondánu na dorty,
das hmota
Suroviny:
mléko sušené,
cukr moučkový,
bílek,
med tekutý,
omega,
voda,
potravinářské barvivo
Komentáře (30)