Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 988 kJ / 2 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,60 g |
Tuky | 92,90 g |
Vláknina | 62,60 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 410,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pohanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOlG
Moje poznámka
Pohanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOlG
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 28 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Tématické fráze:
pohanková polévka,
klasická pohanková polévka recept,
pohanková polévka recept,
polevka z pohanky,
polévka pohanková,
pohanková polévka s restovanou zeleninou,
pohankova polivka,
recept na pohankovou polévku,
pohanka polévka,
polévka pohanková se zeleninou,
pohanková nať,
zdravá pohanková polévka,
polivka z pohanky,
pohanková polévka pro děti,
pohankové polevka,
recept pohanková polévka,
pohankova polievka,
pohanka do polévky,
pohankovapolevka,
pohankové polévky
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
pohanka,
nať petrželová,
sůl,
vývar zeleninový,
vegeta
Komentáře (13)
Akurát pohánku som robila tak ako zvyknem - zaliť vriacou vodou a na 30 min do perín. Potom som ju vložila do uvereného základu a nechala prejsť varom. Bodík, škoda, že moťno dať len jeden