Suroviny
Porce: 3 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 868 kJ / 1 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,03 g |
Tuky | 96,57 g |
Vláknina | 13,58 g |
Cholesterol | 888 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 74,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvičková i masová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08gy
Moje poznámka
Mrkvičková i masová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08gy
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 20 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 7 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 8 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 9 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 10 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 11 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 11 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 11 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 13 hodinami
Tématické fráze:
masová sekaná,
mrkvová sekaná,
příprava sekané,
masova sekana recept,
příprava masové sekané,
mrkvičkova,
masovásekaná,
mrkvičkový dort,
masová sekaná top,
sekaná ve slanině,
mrkev do sekane,
velikonoční masová sekaná,
masovásekaná. cz,
recetp sekaná,
mrkvova masova sekaná,
mleté maso s mrkví,
recept na masovou sekanou,
recepty z masove sekane,
masová sekaná recepty,
masová sekaná bez vajec
Suroviny:
slanina,
cibule,
maso mleté,
rohlík,
mléko,
mrkev,
vejce,
strouhanka,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (5)