Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí maso po zámecku

Zvěřina má méně tuku než jiná maso. Pokud je maso mladé, není potřeba ho nakládat (mořit) a můžeme ho ihned zpracovávat. Zde je ke zjemnění masa použito červené víno a rozpuštěné máslo.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min Bez doby odležení

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava, Bez doby odležení)

28. 2. 2010 22:13

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 242 kJ / 1 970 kcal
Bílkoviny202,60 g
Tuky104,50 g
Vláknina5,02 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,70 g
Sacharidy20,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Atilla

30. 12. 2016 17:35

Opravdu musím ohodnotit, a to jen tou nejlepší známkou. Dnes vyzkoušeno ze srnčí kýty a otestováno na myslivcích i nemyslivcích a všichni jen chválili a přidávali si. Jako přílohu jsem zvolila opečené brambory. :-Q

rebeka rebeka

9. 9. 2011 19:02

to je teda krásné foto:-K:-K:-K vylouplo se z náhodných;-):yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

8. 8. 2010 14:15

Jahodo to se ti povedlo,dle foteček;-)jídlo by se mohlo klidně tak servírovat i na zámku:yes::-K+1Receptík jak vidno je super;-)

jahoda jahoda

8. 8. 2010 14:07

Po dlouhé době jsem byla obdarována srnčím, tak si to užívám. Zvolila jsem tento recept, protože mne zaujal svou jednoduchostí(a také čtu v komentářích, že byl problém s fotkou). Chuťově to bylo skvělé-k tomu není prostě co dodat.Ke zvěřině patří zavařenina, tak jsem zvolila hrušky a přikládám foto (ale není, jak ze zámecké hostiny:-) ):-p:yes:

Ivana Ch

2. 6. 2010 05:58

Dělám taky tak.

maris maris

28. 2. 2010 22:28

Krásný recept, ale fotka je zřejmě opět zkopírovaná:no:

Lusinda79

28. 2. 2010 22:24

To není špatný zoom, to je scanner.:-((Kláro už vám to psala Maris-fotky výhradně vlastní.

jan.alois jan.alois

28. 2. 2010 22:22

Koukni na tu fotku je to zormazaný. Pokus se o menší zoom . Jinak je to dobrej receptík :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí maso recepty recepty z srnciho masa srnčí maso recepty ze srnčího masa recepty na srnčí maso srnčí maso nejlepší recepty recept na srnčí maso recepty srnčí maso srncí maso recept srnci recepty recepty ze srnčího recept srnčí maso recept ze srnčího masa nejlepší recepty ze srnčího recept na srnčí pokrmy ze srnčího masa srnčí recept srnčí maso cena cena srnčího masa srnči kyta

Suroviny: kýta srnčí, koření na divočinu, máslo, slanina, cibulka, víno červené, citron, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Srnčí maso po zámecku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZjj