Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 565 kJ / 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,12 g |
| Tuky | 16,17 g |
| Vláknina | 12,89 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 8,22 g |
| Sůl | 20,42 g |
| Sacharidy | 83,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky plněné játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO8z
Moje poznámka
Bramboráky plněné játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO8z
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 7 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 10 hodinami
Tématické fráze:
plněné bramboráky,
bramborak s jatry,
bramboráky s játry,
bramboráky s játrou,
bramborak s játrou,
játra s bramborákem,
bramboráky plněné,
bramborák plněný kuřecími játry,
bramborak plneny jatrou,
plněný bramborák játrou,
játra v bramboráku,
plněný bramborak,
plneny bramborak kurecimi jatry,
bramborové placky plněné játrou,
bramboraky s jatrama,
bramborak s jatrama,
játra s bramboráky,
bramborák s kuřecími játry,
bramboráky s kuřecími játry,
bramborove placky s jatrou
Suroviny:
brambory,
vejce,
sůl,
majoránka,
kmín celý,
pepř,
mouka hladká,
česnek,
játra kuřecí,
cibule,
kukuřice sterilovaná,
mrkev,
hrášek,
kapie
Komentáře (3)