Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 279 kJ / 2 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,06 g |
Tuky | 77,30 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,07 g |
Sacharidy | 371,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rohlíky /sádlové/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRWW
Moje poznámka
Rohlíky /sádlové/
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nRWW
Nejnovější recepty
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 8 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 8 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 57 minutami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 4 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 4 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 4 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 4 hodinami
Tématické fráze:
sádlové rohlíčky,
nadýchané rohlíky,
recept na rohlíky,
rohliky recept,
sádlové loupáky,
sádlové placky,
kynuté sádlové rohlíčky,
domácí sádlové rohlíky,
domaci rohliky ze sadla,
recept rohlíky,
recept na sadlove rohlíčky,
sádlové rohlíčky hruška,
sadlove kynute rohlicky,
domací rohlíky podle hrušky,
rohlík recept,
rohličky sadlove,
rohlíky recepty,
sadlove rohličky kynuté,
sadlove rohlicky podle hrusky,
domaci nadychane rohliky
Suroviny:
voda,
žloutek,
sádlo,
sůl,
mouka polohrubá,
cukr,
droždí sušené,
mléko,
kmín celý,
sůl hrubá
Komentáře (13)