Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 722 kJ / 2 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,30 g |
Tuky | 83,73 g |
Vláknina | 17,34 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,66 g |
Sacharidy | 420,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Program těsto.
Krok 2: Vytvarujeme housky, rohlíky, uzly atd.
Krok 3: Potřeme vajíčkem a pečeme cca 20 minut při 180°C.
Zveřejněno 13. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Moje poznámka
Sádlové uzly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/83ng
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
sádlové housky,
sádlové koule,
sadlove placky,
domácí sádlové housky,
houska uzel,
pečené uzle,
uzle,
pečeme uzly,
sádlové moučníky,
vajica plnena,
housky špagetka recept,
recepty domácí sádlové housky,
housky uzle,
těsto uzly,
domácíuzle,
recept na uzly,
domácí uzle,
recept na domácí sádlové housky,
jak udelat z testa uzel,
recept na uzle
Suroviny:
mléko,
vejce,
sádlo,
sůl,
cukr,
mouka polohrubá,
droždí čerstvé
Komentáře (6)