Žraločí ploutve
Oblíbená kořeněná rychlovka je na stole během několika minut. Když den předem naložíte maso, stačí jen rozehřát pánev a za čtvrt hodiny můžete nosit na stůl. Bude vám chutnat i jen tak s chlebem, hořčicí a kolečky červené cibule.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 424 kJ / 2 013 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,94 g |
Tuky | 207,99 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,31 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nachystáme maso. Pokud máme silnější plátky, rozkrojíme je na menší kousky.
Krok 2: Vejce rozklepneme do větší misky a vidličkou prošleháme. Česnek oloupeme, prolisujeme a přidáme k vejci. Přilijeme olej a sójovou omáčku, přisypeme sůl, cukr a koření. Nakonec přidáme Solamyl rozmíchaný ve vodě.
Krok 3: Plátky masa do této směsi naložíme. Misku přikryjeme potravinovou fólií a dáme nejlépe přes noc do lednice.
Krok 4: V pánvi rozehřejeme olej. Do rozpáleného oleje vložíme plátky masa a opečeme je z obou stran dozlatova.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žraločí ploutve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0L
Moje poznámka
Žraločí ploutve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0L
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 6 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 10 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 10 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 4 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 6 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 8 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 8 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 8 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 8 hodinami
Tématické fráze:
žraločí maso,
priprava zraloka,
recepty na žraloka,
příprava žraločího masa,
recept na žraloka,
recepty ze zralociho masa,
steik ze žraloka,
receptyžralok,
žralocí steak,
příprava žraločího steaku,
recepty na zraloci maso,
příprava žraloka na podkovy,
recept žraločí maso,
recepty ze žraloka,
žraločí maso recepty,
šunkovar recepty,
steik z žraloka,
kuřecí ploutve,
žraločí steak recept,
priprava modreho zraloka
Suroviny:
maso,
vejce,
česnek,
olej,
omáčka sojová,
sůl,
cukr moučkový,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
koření kari,
voda,
solamyl,
olej
Komentáře (4)
A jinak se tady pise:
Poznámka
Podáváme s bramborami, hranolkami nebo s provensálskými placičkami.
Takze to jsou zrejme placicky provensalske.