Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 710 kJ / 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,70 g |
| Tuky | 36,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 887 mg |
| Sodík | 93 mg |
| Sůl | 0,24 g |
| Sacharidy | 108,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nad párou ve vodní lázni šleháme žloutky s cukrem do zhoustnutí a postupně přiléváme víno, poté odstavíme ze sporáku a za občasného míchání necháme vychladnout, nakonec vmícháme ušlehanou smetanu, dáme do mističek a dozdobíme hrozny a čokoládou.
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZMP
Moje poznámka
Vinná pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MZMP
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 7 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 8 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 5 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
pěna z bílého vína,
viná pěna,
recept na vinnou pěnu,
top recepty vinná klobása recept,
viná pěna recept,
pena uslehana v páře,
jak ušlehat žloutky nad nad párou,
míchání žloutků ve vodní lázni,
nejlepší čokoládová pěna,
vinná pěna sladká,
čokoládová pěna s bílým vínem,
jak uslehat žloutky s cukrem nad párou,
jahodova pena nad parou,
vinná jahodová omáčka,
michani nad párou,
míchání žloutků ve vodní lázni do pěny,
recept-vinná pěna,
žloutková vinná pěna,
´vinná pěna,
pěna žloutek vino
Suroviny:
žloutek,
cukr,
víno bílé,
smetana,
víno hroznové,
čokoláda
Komentáře (11)
Jinak+