Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

18. 5. 2010 18:09

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie876 kJ / 209 kcal
Bílkoviny6,19 g
Tuky2,02 g
Vláknina18,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy38,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje improvizace! K jazykům jsem podávala bramborovou kaši. Moc jsme si pochutnali a doporučuji vyzkoušet, stojí to za to!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

18. 5. 2010 18:44

Maris+Cathlen, jsou to jazyky telecí, ale když to vezmu kolem a kolem tak jsou jako hovězí:-D
Jenny, jalovčinky jsou vlastně jalovec, ale mladej, sbíranej dřív. Samozřejmně může být jalovec;-)

savlinka savlinka

18. 5. 2010 18:32

BIBI..NO TOTO JE ÚŽASNÉ MŇAM...:yes::yes::yes:jasné bodík je jasnej

cathleen cathleen (moderátorka)

18. 5. 2010 18:23

Bibi, recept vypadá zajímavě:yes:Ale byly to opravdu hovězí jazyky? Nikdy jsem neviděla menší hovězí jazyk, který by nevážil míň, než kilo, kilo a půl....:-?

maris maris

18. 5. 2010 18:21

Bibi - opravdu hovězí ? To jsi vařila pro regiment:-O;-):-))

Jenny

18. 5. 2010 18:17

Bibi,co jsou to jalovčinky...:-? jako koření--jalovec:-?:-?
jídlo vypadá perfekto...:yes::-K:yes:+:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: telecí jazyk aspikový dort recept http prirucka. ujc.cas.cz http prirucka. ujc.cas.cz recepty se zampionama vepřový jazyk recept rozdíl mezi jalovcem a jalovčinkami hovězí jazyk recept kolik stojí hovězí jazyk recepty se zázvorem hovezí jazyk na na cibulce top recepty vepřový jazyk hovězí jazyk recepty pravidla pravopisu-osmažená cibulka omačka ze zampionama prirucka.ujc.cas.cz hovězí jazyk na cibulce jalovcinka koupit miluju jazyky hovězí jazyk na zázvoru

Suroviny: jazyk hovězí, cibule, česnek, žampióny, zázvor, vývar, solamyl, masox, česnek mědvědí, pažitka, olej olivový, sůl, pepř celý, jalovec, cibule, bobkový list

TopRecepty.cz

Jazyk na cibulce se žampionama a zázvorem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BPoo