Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 757 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,08 g |
Tuky | 10,77 g |
Vláknina | 35,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 209,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná po argentinsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Ol
Moje poznámka
Roštěná po argentinsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Ol
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 20 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 20 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 4 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 5 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 5 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 7 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 7 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 7 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 8 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 12 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 12 hodinami
Tématické fráze:
maso po argentinsku,
kuře po argentinsku,
hovězí po argentinsku,
roštěná na prudko,
hovězí hrášek paprika kukuřice,
roštěná s kapii,
rostena s hraskem,
roštěná z panenky,
hovězí hrášek kukuřice,
příprava dobré roštěné,
roštěná z veproveho masa s hraskem a kukurici,
roštěnka po argentinsku,
roštěná s kukuřicí a hráškem,
argentýnská roštěná,
hovezi maso po argentinsku,
hovězí roštěná s houskovým knedlíkem,
vepřová panenka po argentinsku,
roštěná,
roštěnky na prudko,
roštěnky s hrádkem recept
Suroviny:
roštěná hovězí,
sádlo,
cibule,
kapie,
kukuřice,
hrášek sterilovaný,
mouka,
vývar,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Eli, pokud se nepletu nemáš ráda teplou, vařenou kapii, ale tady je to moc dobré, je to pikantní a určitě by ti to chutnalo.
Ivo, posílám fotky a bodík