Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 29 905 kJ / 7 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 189,07 g |
| Tuky | 323,52 g |
| Vláknina | 87,60 g |
| Cholesterol | 1,33 g |
| Sodík | 718 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 826,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y2A
Moje poznámka
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y2A
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 5 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 6 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 8 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové vafle
Hajecna Katka před 46 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
L.Komrska před 56 minutami
Budapešťská pomazánka
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Guláš staré rančerky
ErikaU před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
RadunkaD před 1 hodinou
České housky-rohlíky
RadunkaD před 1 hodinou
Jablečná buchta s čokoládovou polevou
snezurka před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 4 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 4 hodinami
Tématické fráze:
rebarbora recepty,
dia recepty na koláč rebarborový,
řezy s rebarborou,
rebarbora dia,
dia rebarbora,
rebarbora dia recepty,
boruvkový koláč dia,
recepty z rebarbory,
rebarbora recept,
diařezy,
rebarborový koláč z jogurtového těsta,
rebarborový dia koláč,
dia jogurtový koláč,
dia kolač s rebarborou,
jogurtové řezy,
dia koláč z rebarbory,
dia recepty,
dia rebarborový koláč,
rebarbora recepty dia,
reborbora dia recept
Suroviny:
jogurt bílý,
jogurt,
mouka špaldová hrubá,
mouka hrubá,
vejce,
olej,
sirup javorový,
prášek do pečiva,
mléko,
rebarbora,
mouka hrubá,
fruktóza,
máslo
Komentáře (4)