 
		
Suroviny
Porce: 4 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 422 kJ / 1 535 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 72,75 g | 
| Tuky | 14,94 g | 
| Vláknina | 66,16 g | 
| Cholesterol | 36 mg | 
| Sodík | 1,69 g | 
| Sůl | 4,10 g | 
| Sacharidy | 246,65 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Do většího hrnce si dáme trošku oleje, na kterém osmahneme nakrájenou cibuli s plátky česneku, vhodíme papriku a na malé kousky nakrájené brambory s fazolema, zamícháme a zalijeme vývarem.
	Krok 2: Pak ještě přidáme bobkové listy, pepře a nové koření, osolíme a vaříme. Až začnou fazole měknout, přidáme překrájené kyselé zelí, nasypeme hlívu, dáme libeček, nakrájenou papriku na proužky, nakrájená rajčata na kousky, klobásku na kolečka a přidáme cukr, dál vaříme.
	Krok 3: Do kysané smetany zamícháme mouku a ke konci varu přidáme do polévky a převaříme.
Zveřejněno 1. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Zelnice "Všudybylka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pzj4
Moje poznámka
					 
				
Zelnice "Všudybylka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pzj4
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Losos na másle
Kajkajak před 16 minutami
	
			 
	
	
Chutné vafle
Kolibinka před 58 minutami
	
			 
	
	
Rajská omáčka
prichystalr před 1 hodinou
	
			 
	
	
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 3 hodinami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							zelnice, 
						
						
							zelnice s fazolemi, 
						
						
							zelnice z kysaného zelí, 
						
						
							zelnice se smetanou, 
						
						
							zelnice s fazolema, 
						
						
							zelnice recept, 
						
						
							ricanska klobasa, 
						
						
							zelnice s klobásou, 
						
						
							všudobylka, 
						
						
							špagety s fazolema, 
						
						
							zellnice, 
						
						
							zelnice s klobásou a smetanou, 
						
						
							příprava zelnice, 
						
						
							recept na kyselou zelnici, 
						
						
							zelnice bez smetany, 
						
						
							zelnice ze smetany nejlepší recept, 
						
						
							recept kyselá zelnice, 
						
						
							bezlepková zelnice, 
						
						
							zelnice s fazoli, 
						
						
							fazolovo zelná polévka
						
					
						Suroviny:
						
							fazole, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							cibule, 
						
						
							brambory, 
						
						
							česnek, 
						
						
							klobása, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							rajče, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							hlíva ústřičná, 
						
						
							pepř, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							cukr, 
						
						
							masox, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							libeček, 
						
						
							sůl, 
						
						
							olej
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
Komentáře (14)
IvankoCh, tak to máš s polévkama jako já, snažím se je vařit na 2 dny, ovšem mnohdy se sní všechna, tak je to denně a pak právě dělám 4 litry, jako tuhle co nám hodně chutnají a máme je i 3 dny, tahle myslím ty 3 nevydrží
Máš to moc pěkné