Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 550 kJ / 1 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 201,30 g |
| Tuky | 104,40 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 540 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli si oloupeme, nakrájíme na kousky a osmažíme do sklovata, pak přidáme osolené, opepřené a nakrájené maso a smažíme. Asi za 5 minut podlijeme vodou a přidáme zelí, dusíme do měkka.
Krok 2: Pak podle chuti dokořeníme a přidáme smetanu, do které dáme 2 lžíce hladké mouky a promícháme, kdyby se vám to zdálo husté, tak přilijte mléko (záleží na množství, ve kterém to děláte).
Krok 3: Provaříme a podáváme s houskovém knedlíkem.
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ8Q
Moje poznámka
Segoš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQ8Q
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 11 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 11 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 4 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 7 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 9 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 9 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 12 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 12 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 13 hodinami
Tématické fráze:
vereni.cz,
segos gulas,
veření,
segoš z trouby,
kuřecí segoš,
maso na segos,
recepty na veření,
veření a recepty,
kapustovo mrkvové zelí,
delikatesní segedínský guláš,
super segos,
vereni bez masa,
segos postup,
recept a postup na segos,
segoš bez masa,
segedin recept krkovice,
segoš z mletého masa,
segos.cz
Suroviny:
krkovice vepřová,
zelí,
olej,
cibule,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
mouka hladká
Komentáře (12)
Bod je snad samozřejmý.