Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segoš

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

barbra

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 550 kJ /
1 804 kcal
Bílkoviny201,30 g
Tuky104,40 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli si oloupeme, nakrájíme na kousky a osmažíme do sklovata, pak přidáme osolené, opepřené a nakrájené maso a smažíme. Asi za 5 minut podlijeme vodou a přidáme zelí, dusíme do měkka. Krok 2: Pak podle chuti dokořeníme a přidáme smetanu, do které dáme 2 lžíce hladké mouky a promícháme, kdyby se vám to zdálo husté, tak přilijte mléko (záleží na množství, ve kterém to děláte). Krok 3: Provaříme a podáváme s houskovém knedlíkem.

Zveřejněno 5. 6. 2010

Poznámka autorky barbra

Přeji dobrou chuť. My jsme si pochutnali. Tak doufám, že i vy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segoš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQ8Q

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Segoš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WQ8Q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Zelí jsem dnes vařila, použila jsem krkovicí napůl s bůčkem a zelí klasika kysané. Papriky jsem dala více než špetku. Přidala jsem foto.:-K

My ho robime z pliecka a s paprikou. Ale recept super jednoduchy. Dik. Davam zasluzeny bodik.
:yes:

Segoš vypadá zajímavě:yes::yes: +

:-O Určitě dobrý segedin, ale jak se získá mrkvové zelí? Tady na něj recept není, tož bylo by krásné přihodit recept, ne? Sem s ním, honem, už.:-!
Bod je snad samozřejmý.:-K

Aha, tak to jooooo ;-) +3

Omlouvám :-(se ale zapomněla jsme na špetičku ale špetičku mlete papriky.A jinak to dělám mrkev.Já dělám oboje zelí ale nejradši máme v segedínu mrkvové a čím více tak tím lépe.

Obrázky vypadají pěkně, což o to. . . ale co tam tedy dělá tu oranžovou barvu, když tam není paprika? :-O:-/

Já dělám skoro bílý a je také velmi dobrý,mletou papriku nepřidávám.Je to na zvyku.

:yes:len tam nezabudni pridat mletu cervenu papriku:-O, bez nej by sa segedinsky madarom neratal:-D bodik:yes:

Tématické fráze:
vereni.cz, segos gulas, veření, segoš z trouby, kuřecí segoš, maso na segos, recepty na veření, veření a recepty, kapustovo mrkvové zelí, delikatesní segedínský guláš, super segos, vereni bez masa, segos postup, recept a postup na segos, segoš bez masa, segedin recept krkovice, segoš z mletého masa, segos.cz

Suroviny:
krkovice vepřová, zelí, olej, cibule, smetana zakysaná, sůl, pepř, paprika sušená sladká, mouka hladká

Přidat fotografie receptu