Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos na bylinkovém másle

Maso z lososa je samo o sobě velmi chutné, proto je vhodné připravovat jej jen velmi jemně dochucené, aby koření nepřebilo jeho přirozenou chuť. Filety můžeme pokapat citronovou šťávou a okořeněné jen solí, kmínem a bylinkami krátce orestovat na olivovém oleji.

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby odležení

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby odležení)

7. 6. 2010 11:44

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie267 kJ / 64 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,72 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pro nevěřící přidávám fotku syrového masa - je to fakt losos a žádná červená paprika.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

LiZatKo

27. 2. 2023 13:54

Losos na bylinkovém másle byl dnes k obědu a moc jsme si pochutnali. Citrón rybě dodá pikantnost a máslo s bylinkami vůni a lahodnost. Děkuji za recept :-)

bigbys

12. 1. 2022 13:50

nevím proč ale mému lososovi nestačilo 5 minut z každé strany :/ jinak super recept, zaměnila jsem brambory za kuskus se zeleninou.

Manavalu Manavalu

20. 9. 2020 21:05

Výtečný oběd:yes: měli jsme se šťouchanými brambory dávám rozmazanou fotku:-D

Petr Svrchokryl

8. 9. 2017 10:30

To musela být úžasná kvalita lososa, když to na talíři vypadá jak přejetá slepice :-D

Lukáš Pavlinský

23. 10. 2016 12:47

Na to ze jsem delal poprve lososa tak jsem mimoradne spokojen ruzove maso jako samet. Chtelo se mi ho zaramovat do vystavni skrine

Jitushka

3. 12. 2012 16:02

Fakt luxus. Udělala jsem k tomu šťouchané brambory s jarní cibulkou a troškou smetany a domácí bylinkové máslo... teda... bylo to jak z čtyřhvezdičkové kuchyně :-) Děkuji za super recept, dnes večer dělám znovu :-):yes:

tarin

26. 5. 2012 14:09

Práve dojedený:-p s rukolovým šalátom nemal chybu :yes: len sa tak po ňom zaprášilo :yes::-D:-))

kolij

7. 6. 2010 14:25

Super, vypadá dobře bodík pro tebe... :yes:

BILKOVAI BILKOVAI

7. 6. 2010 14:04

:-O:-p:-K:-*......6

Eliza Eliza

7. 6. 2010 12:40

Tohle také dělávám, tedy z filetů (také kvůli dceři - nebývají tam kosti), takže vím, že to výborný způsob úpravy a posílám bod :-p:yes:.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2010 12:15

Samé ryby dnes, mňam!!:yes:

zizala zizala (moderátorka)

7. 6. 2010 12:02

Lososa miluju, s bylinkovým máslíčkem bude určitě vynikající :-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 6. 2010 11:46

Kroupovko jsi super:yes::yes:dávám bod:yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos na masle losos na másle na pánvi losos recepty na masle smažený losos na másle losos recept jak dlouho smažit lososa losos na másle na pánvičce recept losos na masle recepty losos na masle jak usmažit lososa jak smažit lososa losos s bylinkovým máslem losos recepty smažený losos recept na lososa pečený losos na másle recept na lososa na masle losos na másle a bylinkách recept losos jak dlouho se smaží losos

Suroviny: losos, citron, sůl, kmín drcený, bazalka čerstvá, koření oregáno, olej olivový, máslo bylinkové

TopRecepty.cz

Losos na bylinkovém másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AMQP