Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruzi s nivovým bešamelem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

7. 6. 2010 11:57

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 391 kJ / 810 kcal
Bílkoviny37,37 g
Tuky64,57 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 222 mg
Sodík 3,09 g
Sůl7,70 g
Sacharidy18,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Suvicka Suvicka

7. 6. 2010 17:19

Hezka fotecka, posilam 4. bodik. :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: ryba s bešamelem pstruh recept pstruh s bešamelovou omáčkou ryba v bešamelem pstruh na provensálském na koření ryba v nivovém bešamelu zapekany pstruh ve smetane nivovybesamel ryby s bešamelem provensálský pstruh rajska s besamelem ryba s bešamelem pstruh a provensalske koreni recepty ryba s bešamelem pstruh smetana syr pstruh na provensálském koření ryba paprika mrkev bešamel bešamel sýr

Suroviny: pstruh, rajče, paprika čerstvá zelená, máslo, sýr niva, smetana sladká, česnek, koření provensálské, petrželka, mrkev, kopr

TopRecepty.cz

Pstruzi s nivovým bešamelem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E0Z0