Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 329 kJ / 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,80 g |
| Tuky | 19,04 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 256 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 12,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1G3j
Moje poznámka
Provensálský květák s jogurtovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1G3j
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 5 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 7 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 8 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 9 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 43 minutami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 44 minutami
Vosí hnízda
RNiklova před 59 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 2 hodinami
Tématické fráze:
bylinkový přeliv,
květák provencálský,
květák,jogurt,sýr,
zapeceny kvetak v jogurtu a syrem,
květák v jourt,
přeliv s koprem,
cesnekovy preliv,
provensálský vejce,
recepty maso květák,
květák se sýrovým přelivem,
jogurtoví přliv,
jogurtový přeliv-recept,
bylinkový přeliv příprava,
bylinkové jogurtové přelivy - recept,
dietní květák
Suroviny:
květák,
směs zeleninová mražená,
cibule,
česnek,
olej,
pepř,
sůl,
koření provensálské,
vejce,
sýr uzený,
jogurt bílý,
semínka lněná,
bylinkové tofu
Komentáře (4)