Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 467 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,64 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem - já dělala v parním hrnci, jsou přeci jen lepší, šťavnatější. :)
Zveřejněno 21. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na víně s vepř. masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BV9
Moje poznámka
Králík na víně s vepř. masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6BV9
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 12 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 13 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 13 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 37 minutami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 2 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 12 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 12 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 12 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 12 hodinami
Jablkový perník
collins před 14 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 15 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 17 hodinami
Tématické fráze:
králík v parním hrnci,
králík na víně,
priprava kralika v parni troube,
králík recepty podle pohlreicha,
nej recepty z králíka,
králík na červeném víně,
králík na víně podle pohlreicha,
králík na víně podle polreicha,
vepr peceme,
králík na česneku na víně,
vepr platek co z nej recept,
vepř. plec na víně,
vepr na vine,
vepř.vl.št. s bramborem,
králík v parním hrnci,
vepr.maso na cervenem vine,
králík na víně se zelim,
nej. recepty z vepře,
králík v parním hrnci recept,
králík recepty parní hrnec
Suroviny:
králičí zadní nohy,
plec vepřová,
bobkový list,
víno červené,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
pepř,
sůl,
olej olivový,
vývar
Komentáře (7)