Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťávička za studena dělaná

Z čerstvého rybízu můžeme připravit výbornou osvěžující šťávu, kterou oceníme hlavně během horkých dnů. Pokud přidáme i maliny, bude krásně vonět. Ovoce nevaříme, díky tomu nepřijdeme o vitamíny, které obsahuje.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min + 4 dny na vylouhování a rozpuštění cukru

30 min (30 min příprava, + 4 dny na vylouhování a rozpuštění cukru)

28. 7. 2010 18:59

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie41 838 kJ / 10 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2 500,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud použijeme rybíz černý, má šťáva krásnou barvu, pokud přidáme i maliny, je úžasně voňavá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

11. 7. 2011 13:34

rebeka:prečo nerobíš z toho potom víno??? Ríbezľové víno je skvelé...:-D:-D:-D

rebeka rebeka

11. 7. 2011 13:20

magdalenka::-D:-D:yes::yes: jasné,a když se to tak vezme,já piju vodu nebo víno..sákryš:-O proč já tu šťávu vlastně dělám:-?:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

11. 7. 2011 13:04

rebeka:však nech makajú aj iní, nie?;-)

rebeka rebeka

11. 7. 2011 12:25

Colombo65:klidně;-):-)

magdalenka::-D:-D:-D robím tak isto;-):-D:yes:

magdalenka magdalenka

11. 7. 2011 11:38

maris, rebeka:ja vždy zamiešam, keď idem okolo, alebo dám pokyn okoloidúcej osobe...za pol dňa sa rozpustí cukor bez problémov...

Colombo65 Colombo65

11. 7. 2011 11:29

Prosím si poslat "panáka" na košt;-);-);-)

rebeka rebeka

8. 7. 2011 21:02

maris:ano,o tom to je;-):yes:
děkuji:-)

maris maris

8. 7. 2011 20:58

rebeka: díky:-), mně se to moc líbí, že je to dělané za studena, nic se nevaří a vitamínky tam hezky zůstanou:-))

rebeka rebeka

8. 7. 2011 20:50

maris::-D:-D:-D teď mi manžel napovídá..když to budeš intenzivně míchat,tak se ti ten cukr prý možná rozpustí za ty dvě hoďky;-):yes:,ale je to zbytečná námaha..ono se té šťávě v tom kýblu nic nestane ..těch pár dnů:-8:-)

maris maris

8. 7. 2011 20:47

rebeka: no to jsou věci;-):-)):-))

rebeka rebeka

8. 7. 2011 20:45

maris:nee,Maruško..vážně tak 2 až 3 DNY:-!:-!ono to trvá,když je to studené:-D:-D;-)
právě stáčíme:-p:-p:yes::yes: vypadá dobře:-K
přidám foto..ale až v neděli..není čas:-8:-)

maris maris

8. 7. 2011 20:42

rebi -" zodpovědně mícháme až se cukr zcela rozpustí.cca 2-3 dny " :-O, nemá tam být 2--3 hodiny ?;-)

rebeka rebeka

29. 7. 2010 16:58

cardanka,máš pravdu:-Sasi už je pozdě,ale třeba ještě někde budou maliny..jde to i z nich;-)jinak všem vám za bodíky a chválu děkuji:-8:-K

rebeka rebeka

29. 7. 2010 16:57

fineta,Yanull ti odpověděla naprosto přesně:yes:je to tak,zkus ji,nebudeš litovat;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 7. 2010 11:36

Nadi, hned jsem kukla i na podobný recept, pokusím se posbírat nějaké maliny;-):yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: malinový sirup za studena ostružinová šťáva štáva z černého rybízu za studena rybízová šťáva za studena šťáva z josty ovocná šťáva za studena stava z malin ostružinová šťáva recept sirup z josty šťáva z rybízu za studena citronový sirup za studena ovocné šťávy za studena recept na rakytníkovou šťávu třešnová štáva recept sirup z ostružin za studena ovocný sirup za studena rybízová š´táva rybízová šťáva za studena recept štáva z černého rybizu za tepla malinová š´táva

Suroviny: rybíz, voda, kyselina citronová, kyselina sorbová, cukr krystal

TopRecepty.cz

Šťávička za studena dělaná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PzoA