Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Housky s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB6
Moje poznámka
Housky s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB6
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 27 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 28 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 32 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Tématické fráze:
tuňák recepty,
tuňák,
panga recept,
babicovi dobroty recepty s tuňákem smazene kulicky,
tuňák v housce,
tuňák na grilu,
masové kuličky v kari omáčce,
babicovy dobroty 21.3.2009 rýžový papír,
rybí recepty tuňák,
rýžový papír s tuňákem,
ledové tuňáci,
recepty maso z tuňáka,
ravioli s tunakem,
zapečený tunak v housce,
zapečený tuňák na housce,
ryba v housce recept,
recept tuňák v housce,
plechovka s tunakem 1kg,
ledový salát vejce,
tunak tunak recepty
Suroviny:
tuňák,
salát ledový,
máslo,
houska,
vejce,
kečup sladký
Komentáře (3)