Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Originální vietnamské nepečené závitky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

2. 9. 2010 17:34

Suroviny

Porce: cca 15ks

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 921 kJ / 698 kcal
Bílkoviny51,10 g
Tuky42,44 g
Vláknina9,04 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 561 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy25,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dáváme do každého závitku 2 krevety a hrst nudlí, pár kousků omelety a 3 ks masa.

OMÁČKA: viz.

http://www.toprecepty.cz/recept/15008-omacka-na-vs...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

česnek

2. 9. 2010 19:40

ta moje huba taky ne:-D:-D

zizala zizala (moderátorka)

2. 9. 2010 19:20

:-8:-))Ono těch poruch bude víc...jenže když ta moje huba si nedá poručit:-S

česnek

2. 9. 2010 19:17

žížalka znám ,těžko když je moc smaženýho,ale jestli nemáš něco se žlučníkem třeba to je tak nejčastější

zizala zizala (moderátorka)

2. 9. 2010 19:12

No, ani ne tak linie, mně bývá poslední dobou docela těžko po smažených jídlech. Ale to pivo si budu pamatovat, já ho dávám do vajíčka na trojobal a do cmundy právě kvůli tomu, že to pak křupe :-p

česnek

2. 9. 2010 19:08

já vím ,jen malá rada ,že když někdo dělá závitky a peče tak je lepší máčet v pivku,no jo ženský a linie

zizala zizala (moderátorka)

2. 9. 2010 19:03

česneku, jenže tyhle se nesmaží;-)To se mi na tom líbí, ty smažené bývají hodně mastné

česnek

2. 9. 2010 19:02

a rýžový papír namáčím do piva je to chutnější ,a jsou hezky do zlatova:-)

isindy isindy

2. 9. 2010 19:01

česneku, už se to vaří, neboj ;-)

česnek

2. 9. 2010 19:00

isahu ,mě též to vadilo už ,:-? a jedna fotečka ti ještě chybí ze včerejška;-)

zizala zizala (moderátorka)

2. 9. 2010 18:57

:-))aha, beru na vědomí:yes:

isindy isindy

2. 9. 2010 18:55

zizalo není, ona tak říká tomu, co už je na talíři, kam postupně vařila a odkládala (maso, omeleta, krevety...);-)

zizala zizala (moderátorka)

2. 9. 2010 18:54

Aha, on je tam ještě salát, toho jsem si předtím nevšimla:-8

isindy isindy

2. 9. 2010 18:54

prosím vydržte, phamka sem vloží opravený postup...už mi vadilo, jak se tu do ní naváží, tak si ji beru pod křídla...budu jí recepty opravovat a doplňovat...ona se to naučí brzo sama, je to chytrá holka ;-)

česnek

2. 9. 2010 18:51

ok ;-) jen ,že tady skoro každý na phamku útočí a někdy zbytečně

magdalenka magdalenka

2. 9. 2010 18:50

Milý cesnak, vlastne česnek, nie je to o mojej chytrosti, myslím to v dobrom, aby si to phamka opravila (príp. moderátor). Nebývam útočná.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vietnamské recepty jarni zavitky nesmazene vietnamský závitek vietnamská jídla recepty nesmažené závitky krevetove zavitky vietnamské jídlo jarní závitky s krevetami letní závitky nesmazene jarni zavitky vietnamské závitky s kurecim masem je mozne vietnamská rybí omáčka vietnamská okurka větnamske zavitky vietnamsky salát vietnamské pokrmy prave vietnamske ryzove zavitky vietnamské jídlo recepty vietnamský závitek recept recepty vietnamská jídla

Suroviny: koleno vepřové, vejce, papír rýžový, omáčka rybí, voda, citron, chilli paprika čerstvá, česnek, sůl, okurka čerstvá, nudle, salát, olej, ocet

TopRecepty.cz

Originální vietnamské nepečené závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wq64