Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 037 kJ / 1 204 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,50 g |
| Tuky | 9,64 g |
| Vláknina | 25,94 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 617 mg |
| Sůl | 1,43 g |
| Sacharidy | 93,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
Moje poznámka
Rajčatový pekáč s vůní pizzy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7pj
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí piškoty
Marjet před 3 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 4 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 6 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 7 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 7 hodinami
Tématické fráze:
pekáč na pizzu,
rajčatové sugo,
pasta na pizzu,
pasta z rajčat na pizzu,
pizza na pekáč,
rajčatové sugo recept,
potěr na pizzu,
pasta na pizu,
domácí rajčatové sugo,
salsa na pizu,
recepty na piczu,
rajcatovy podklad,
pizza haway recept,
recept na rajčatové sugo,
rajcazovy poter na pizzu,
domácí pizza na pekac,
pizza s brambor na pekač,
pasta na pizu z rajčat,
pasta z rajčat recept,
pizza recept na rajčatech
Suroviny:
rajče,
cibule,
prsa kuřecí,
olej,
máslo,
koření pizza,
pepř drcený,
brambory,
bujon kuřecí,
bujón
Komentáře (7)
maso je jen po povrchu zatažené, aby se nevypotilo ze šťávy