Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš

Klenot pocházející z Maďarska, který jsme si u nás rychle oblíbili – to je segedínský guláš. Šťavnaté vepřové maso a kyselé zelí dodávají jídlu charakteristickou chuť. Každá rodina má určitě svůj vlastní recept, my si tentokrát ukážeme tradiční postup "jako od maminky".

Hodnocení receptu je 5,0 (94×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min platí pro přípravu v tlakovém hrnci

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava, platí pro přípravu v tlakovém hrnci)

25. 3. 2008 22:36

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 505 kJ / 1 077 kcal
Bílkoviny116,89 g
Tuky34,16 g
Vláknina26,74 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 4,31 g
Sůl10,60 g
Sacharidy65,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2009 13:40

neregistrovaná, no, neznám takový recept, ale možná, snad by nevadilo přidat místo papriky kari a papriky buď jen málo, nebo vůbec žádnou, ale mrknu se ještě..;-)

...

6. 11. 2009 12:55

jedla jsem segedínský guláš ochucené s kari,recept neznám,je to od známých tajný recept...neznáte ho náhodou?myslím,že i jalovec dával...;-)

Jarda M.

6. 11. 2009 09:23

je jedno jak ho kdo děla.Hlavně že mu chutná.

martin

6. 11. 2009 09:04

myslim si ze segedin je nejlepsi s 15 knedlikamam :-)):-)):-)):-)):-)).je to dobra a ceska kvalita.

vencovsky petr

22. 10. 2009 16:57

jeto dobrota

Petrr

3. 7. 2009 19:39

Segedín mám moc rád,dávám bodík:yes:

jituskaka

2. 6. 2009 14:22

Bibinka: děkuju :-) včera sem přidala recept na košíčky, tak snad se někomu bude hodit , jinak to rizoto přidám, ale zatím bez fotky

Bibinka Bibinka

30. 5. 2009 09:24

Jituškoo, Jana R. tu zatím není, tak ti odpovím:diskuze je napravo ve druhém sloupečku jako 4.řádka Nové příspěvky diskuze. Tam si klikni a jsi tam, to samé můžeš udělat na Pokec úplně o všem;-) To rizoto jsem klidně dej a vítám tě, ať se ti tu líbí a hodně se tu naučíš a obkoukáš:-);-)

jituskaka

29. 5. 2009 22:58

Jana Remková : jo jsou tu recepty na rizoto, ale to co děláme to tady ještě není :P a kde je nějakej pokec ? Jako diskusi myslíš ?

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 5. 2009 19:42

jituskaka, určitě tady nějaké recepty na rizoto máme, ale snaha se počítá a je dobře, že máš snahu přidat i fotky. Tady se taky hodně naučíš, pokud budeš chtít. Holky a všichni tady rádi poradí, pokud jsou na příjmu. Stačí kliknout na pokec o všem a zeptat se. Pokud někdo zahlídne, že se na něco ptáš, určitě poradí, pokud bude vědět.;-)

jituskaka

25. 5. 2009 18:03

Jana Remková : jenže ty už asi nějaké zkušenosti s tím vařením máš , zatím co mě je patnáct a moc sem toho v životě ještě nenavařila, ale mohla bych přidat recept na rizoto ktere tu jeste nikdo nema :-) ma to je fakt mnamka tak zkusim coo nejdrive ten recept pridat

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2009 12:32

Jituskaka, jasně!! Každý nějak začíná a je fajn, že máš snahu přidat foto. Mi se taky vždycky nedaří, jak bych chtěla.;-)

jituskaka

24. 5. 2009 00:57

Jana Remková: no bylo málo zelí :-) já sem to vařila poprvé v životě a nemám s tím žadné zkušenosti příste snad bude lepsi :-) chybama se clovek uci ne :-)

Eliza Eliza

8. 5. 2009 20:10

:-):-) Taky mi ten Jitušky segedín připadá spíš jako vepřové na smetaně...;-) Ale to neznamená, že nebylo dobré...:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2009 19:34

Jituskaka, světlý by mi nevadil, každý dává jinak papriky, ale kde je nějaké zelí v něm?:-O

1 6 7 8 9 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš segedínský guláš segedínský guláš z vepřového segedinský guláš z vepřového masa segedinsky gulas recept segedínský guláš recept segedynsky gulas recept na segedínský guláš recept na segedínský guláš segedin recept segedín segedinský guláš se smetanou jak se děla segedinský guláš recept na dobrý segedínský guláš segedínský guláš recept z vepřoveho masa segedínský guláš recepty recept segedínský guláš recept segedínský guláš segedínský guláš -recept szegedinský guláš

Suroviny: plecko vepřové, cibule, kmín celý, paprika sušená sladká, olej, sůl, pepř mletý, zelí kysané, mouka hladká, smetana

TopRecepty.cz

Segedínský guláš

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wLJ