Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 826 kJ / 1 393 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,86 g |
Tuky | 90,10 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 981 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 100,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
Moje poznámka
Celozrnné odpalované briošky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M123
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 10 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 1 hodinou
Rajčatové chutney
BlaV. před 8 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 9 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 12 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 13 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 14 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 14 hodinami
Tématické fráze:
briošky,
odpalované těsto ze špaldové mouky,
slané pečivo z odpalovaného těsta,
celozrnné odpalované těsto,
odpalované těsto celozrnné,
briošky recept,
celozrnné pečivo,
náplně do briošek,
odpalovane housky,
celozrné pečivo recept,
odpalovane těsto z celozrnne mouky,
beránek z celozrnné mouky,
hruškové briošky,
špaldové briošky,
celozrné slané pečivo,
recepty celozrné pečivo,
briošek,
celozrnné pečivo recepty,
celozrné pečivo recepty,
odpalované slané pečivo
Suroviny:
voda,
máslo,
sůl,
mouka celozrnná,
vejce,
sýr niva,
máslo,
sýr tavený,
koňak,
ořechy vlašské,
hruška,
máslo,
křen,
šunka,
víno hroznové
Komentáře (9)
Aničko: odpalované těsto se jen tváří pracně, ale není
Můžu se zeptat, vždycky se píše, že se mají vejce zapracovávat ručně - vařečkou, jde to tedy i šlehačem, jak tady čtu - a lépe těmi hnětačkami na hutnější těsto nebo takovými těmi kvedlačkami, co se s nimi šlehají vejce s cukrem a tak? Moc děkuju za odpověď, jsem tak trochu začátečník...