Gulášovka rychlejší
Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Energie | 2 038 kJ / 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,92 g |
Tuky | 6,28 g |
Vláknina | 10,37 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 495 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 32,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tak mě to napadlo a gulášovka byla výborná, ten paprikový lusk a protlak jí udělaly ještě lepší chuť než jak jí dělávám běžně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 12. 2014 21:46
Nadja:Naděnko, to je teda náhoda, mám uvařené maso a zítra jí budu dělat, ještě chci přidat nějakou luštěninu. Ano, je to myšleno tím uvařeným masem dopředu, je pk hotová co by dup
29. 12. 2014 12:02
Bibinko, v čem je rychlejší? Nenapadá mne nic jiného, než to, že maso vaříš den předem, ale ten čas je tam stále.
15. 10. 2010 13:13
Myšulko, díky, že jsi vyzkoušela a určitě se dobře najíš a když si dáš rohlík nemusíš ani druhé jídlo-zasytí a fotka moc pěkná
15. 10. 2010 11:50
Bib teď jsem dovařila, je moc dobrá, jen jsem nevařila den předem, nestíhám a dala jsem uzenou papriku
Přadala jsem foto
Díky a teď jdu baštit
Přadala jsem foto
Díky a teď jdu baštit
12. 10. 2010 10:14
Bibi ,uloženo a co nejdřív vyzkouším+1
11. 10. 2010 23:27
nejsme polévková rodina, ale občas vezmeme nějakou na milost ...a tato k nim bude určitě patřit
11. 10. 2010 18:02
Rajčatový protlak a veškeré koření doporučuji nejdřív osmáhnout a až pak zalít vývarem. Koření orestováním uvolní aroma a i protlak je lepší nejdřív orestovat. Bibinko, souhlas, že paprikový lusk dává polévce znamenitou chuť. Gulášovku doporučuji zahustit nastrouhanou bramborou a polívčička je . Do gulášové polévky dávám i 1 mrkev a petržel nakrájený na tenka půlkolečka. Posílám +9.
11. 10. 2010 17:21
Zrovna se chystám na gulášovku - vyzkouším tuto.Přidávám bod
11. 10. 2010 16:25
šmakézní..a ten vyvedený rohlíček k tomu
11. 10. 2010 15:56
+
11. 10. 2010 15:46
11. 10. 2010 14:31
Jo, takhle dělám gulášovku, když mi zbyde vařené maso (rajská, koprovka) od nedělního oběda
11. 10. 2010 14:26
polévka se mi moc líbíakorát já bych vynechala masox,když je tam masíčko.+1
11. 10. 2010 14:26
Teda to vypada uzasne uz zase slintamulozeno na brzke vyzkouseni a bodik leti
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 8 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 30 minutami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 2 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 3 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 4 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: gulášovka gulášovka recept domácí gulášovka recept na gulašovku gulašovka z konzervy gulášovka z vepřové konzervy gulášovka z vepřového masa gulasovka z veproveho dobrá gulášovka výborná gulášovka recept gulášovka gulážovka jak zahustit gulášovku gulašovka bez masa guášovka recept na domaci gulasovku vepřova gulašovka gulášovka z vařeného masa guladovka gulasovka z hovezi konzervy
Suroviny: maso hovězí, brambory, cibule, česnek, masox, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, pepř, libeček, kmín drcený, majoránka, mouka hladká, sádlo
Gulášovka rychlejší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/myP0
14 názorů