Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 300 kJ / 2 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,16 g |
Tuky | 53,43 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 379,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hroznový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0nv
Moje poznámka
Hroznový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z0nv
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 1 minutou
Bábovka bez vajec
Vladour před 12 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 19 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 53 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Tématické fráze:
hroznový koláč,
koláč z hroznového vína,
hroznové víno recepty,
hroznové víno kolac,
hroznové recepty,
koláč hroznové víno,
hroznová buchta,
hroznový moučník,
buchta z hroznového vína,
koláč hroznový,
hroznové koláče,
hroznove moucniky,
koláč s hroznového vína,
hroznovi kolac,
pečeme z hroznového vína,
hroznovy kolac recept,
koláč z vína,
hroznové víno moučník recept,
moučník z hroznového vína,
recept na hroznový koláč
Suroviny:
vejce,
cukr,
tvaroh měkký,
mléko,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
víno hroznové,
tvaroh měkký,
cukr moučkový,
poleva želatinová,
želatina,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (8)