Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 388 kJ / 93 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 3,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenátová očka na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wD9
Moje poznámka
Špenátová očka na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wD9
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 7 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 8 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 8 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 11 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 11 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 11 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 12 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 12 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 14 hodinami
Tématické fráze:
www prostreno cz recepty,
špenatova očka,
recepty očka,
recepty na grilovaci maso,
špejle se špenátem,
palačinky na špejli se špenátem,
recepty špejli,
očka recept,
očka bez masa,
špenátové palačinky na špejli,
pripra ociek,
špenatove ocka,
veprove maso na spejli,
recepty na očka,
vepřové maso ke špenátu,
veprove recepty,
špenátové recepty,
vepřové
Suroviny:
maso vepřové,
sýr eidam,
šunka,
špenátové listy,
koření grilovací,
olej,
špejle
Komentáře (13)