Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 238 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,87 g |
Tuky | 42,78 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 381,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Moje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 22 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Mrkvovo-čočková polévka
Přidáno 21. 10. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 11 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 11 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 12 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 12 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 12 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 16 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 16 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
recepty domaci pekarna chleba,
chleb s domaci pekarny s paprikou,
domácí chleba s paprikou,
pekárna recepty,
recepty domácí pekárna,
chleb s,
jak ozdobit chleba rajčaty a paprikou,
co s červenou paprikou,
domácí pekárna červená,
domácí pekárna - chleba - recepty,
recepty chléb do domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny recepty
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
droždí čerstvé,
paprika čerstvá červená,
šalvěj sušená
Komentáře (4)
Bez ohľadu na druh chleba dodržujem poradie : voda ( alebo mlieko, keď je to koláč ), soľ, olej, potom múky, navrch droždie a prípadné korenie - kmín, semená a pod.