Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 238 kJ / 2 208 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,87 g |
| Tuky | 42,78 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 381,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Moje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 36 minutami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 5 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 6 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 1 hodinou
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 1 hodinou
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 10 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 15 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 15 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 16 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
recepty domaci pekarna chleba,
chleb s domaci pekarny s paprikou,
domácí chleba s paprikou,
pekárna recepty,
recepty domácí pekárna,
chleb s,
jak ozdobit chleba rajčaty a paprikou,
co s červenou paprikou,
domácí pekárna červená,
domácí pekárna - chleba - recepty,
recepty chléb do domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny recepty
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
droždí čerstvé,
paprika čerstvá červená,
šalvěj sušená
Komentáře (4)
Bez ohľadu na druh chleba dodržujem poradie : voda ( alebo mlieko, keď je to koláč ), soľ, olej, potom múky, navrch droždie a prípadné korenie - kmín, semená a pod.