Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 238 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,87 g |
Tuky | 42,78 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 381,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Moje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 3 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 3 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 7 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 7 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 56 minutami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 2 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 3 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 4 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 4 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 4 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
recepty domaci pekarna chleba,
chleb s domaci pekarny s paprikou,
domácí chleba s paprikou,
pekárna recepty,
recepty domácí pekárna,
chleb s,
jak ozdobit chleba rajčaty a paprikou,
co s červenou paprikou,
domácí pekárna červená,
domácí pekárna - chleba - recepty,
recepty chléb do domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny recepty
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
droždí čerstvé,
paprika čerstvá červená,
šalvěj sušená
Komentáře (4)
Bez ohľadu na druh chleba dodržujem poradie : voda ( alebo mlieko, keď je to koláč ), soľ, olej, potom múky, navrch droždie a prípadné korenie - kmín, semená a pod.