Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 377 kJ / 90 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,51 g |
| Tuky | 0,67 g |
| Vláknina | 11,73 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,37 g |
| Sacharidy | 12,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční vývar z jeleních žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koMJ
Moje poznámka
Sváteční vývar z jeleních žeber
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koMJ
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 7 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 12 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 1 hodinou
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 3 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 3 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 3 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 4 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 5 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 6 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 7 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 9 hodinami
Tématické fráze:
jelení polévka,
polévka z jelena,
jelení žebra,
jeleni zebra recept,
domácí nudle recept,
vývar z jeleních kostí,
polevka ze srncich zeber,
jelenia polievka,
polevka z jeleniho masa,
polévka z jeleních žeber,
jeleni polivka,
jeleni polevka recept,
jeleni zebra polevka,
jelenní vývar,
srnčí vývar,
polévka za srnčích žeber,
jeleni zebra recepty,
jelení maso vývar,
jeleni vyvar z kosti,
vyvar z jeleniho masa
Suroviny:
žebra jelení,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
sůl,
hrášek mražený
Komentáře (8)