Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 913 kJ / 935 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,49 g |
Tuky | 24,50 g |
Vláknina | 10,28 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,13 g |
Postup přípravy
Z masa odstraníme provázek a nakrájíme ho na kolečka. Podáváme s pivní omáčkou.
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněná panenka s pivní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj50
Moje poznámka
Plněná panenka s pivní omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vj50
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 12 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 15 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 19 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 8 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 8 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 9 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 11 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 11 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 12 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 12 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 12 hodinami
Tématické fráze:
plněná panenka,
vepřová panenka,
panenka s špenát,
plněná panenka recept,
recepty z panenky,
plněná vepřová panenka recepty,
plněná vepřová panenka recepty,
recept plněná panenka,
vepřové maso recepty,
minutkové recepty z vepřové panenky,
kuchařské recepty z panenky,
kuchařské recepty vepřová panenka,
špenát slanina maso recept,
recept panenka slanina špenát,
maso s pivní omáčkou,
panenka s omáčkou,
plnene panenky,
čerstvý špenát recept,
recept z panenky,
recepty z panenky s omáčkou
Suroviny:
panenka vepřová,
špenát čerstvý,
slanina anglická,
česnek,
pivo světlé,
vývar,
cukr,
mouka hladká,
máslo,
olej olivový
Komentáře (29)
Moc děkuji za bodíky a komentíky a moc si přeju, abyste uvařili, ochutnali a pochutnali si.
Naopak můj manžel je z rodiny, kde se vždy hodně jedlo a kde je jídlo téměř smyslem života, ačkoli on je na to neustálé vnucování jídla alergický...
Takže já se snažím o to, aby se u nás jedlo dobře, ale málo. Na jídle v podstatě nešetřím, ale ty naše porcičky by někomu mohly připadat směšné...
Mám za sebou manželství, kdy jsem musela vyjít z vysokoškolského stipendia, mateřské, přídavku na dítě a kapesného od rodičů a musela jsem to ustát. Byla to dobrá škola života.
Otto, děkuji za bod a komentář, ale měl bys špenátu dát šanci...
Maris, tu pivní omáčku jedla i Líza, když se osladí a osolí, hořkost piva se trochu neutralizuje...Také je dobré ho dost odpařit a potom přidat silný vývar. Prostě se musí ochutnávat a vychutnat, pohrát si s tím...
Isu, já se vždycky tak pobavím u tvých komentářů...