Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 504 kJ / 359 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 37,37 g | 
| Tuky | 10,82 g | 
| Vláknina | 8,56 g | 
| Cholesterol | 994 mg | 
| Sodík | 158 mg | 
| Sůl | 0,36 g | 
| Sacharidy | 25,80 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kuřecí játra očistíme, odblaníme, umyjeme a nakrájíme na kousky.
	Krok 2: Cibulku si nakrájíme a vzpěníme na kapce oleje, přidáme česnek na plátky, vhodíme játra a pár minut restujeme. Osolíme a opepříme, můžeme přidat špetku mleté sladké papriky a trošku vegety.
	Krok 3: Krkovici naklepeme, opepříme, osolíme a rychle opečeme na pánvi.
	Krok 4: Nachystáme si bránici- rozvineme ji a rozdělíme na 4 díly, očistíme si papriku a rozkrojíme opět na 4 díly, můžou být i nudličky.
	Krok 5: Opečenou krkovičku klademe na bránici, na každou porci dáme díl játry, papriku a nahoru plátek sýra a zabalíme do bránice.
	Krok 6: Dáme na vymaštěný pekáček do trouby a pečeme doměkka. Občas můžeme podlít.
Zveřejněno 21. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
Moje poznámka
					
				
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							krkovice recepty, 
						
						
							steak z krkovice, 
						
						
							vepřová branice, 
						
						
							krkovice steak, 
						
						
							vepřový steak z krkovice, 
						
						
							steak z krkovice recept, 
						
						
							pokrmy z krkovice, 
						
						
							kde je krkovice, 
						
						
							krkovice, 
						
						
							steak z vepřové krkovice, 
						
						
							hovězí krkovice, 
						
						
							krkovice v alobalu, 
						
						
							kde koupit branici, 
						
						
							recept na pecenou krkovici, 
						
						
							jídla z vepřové krkovice, 
						
						
							jídla z krkovice, 
						
						
							krkovice v necu, 
						
						
							vepřový steak na pánvi, 
						
						
							bránice recepty, 
						
						
							jídlo z vepřové krkovice
						
					
						Suroviny:
						
							krkovice vepřová, 
						
						
							bránice, 
						
						
							játra kuřecí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							vegeta
						
					
	
			
Komentáře (15)
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.