Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 692 kJ / 3 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 683,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybíz s cukrem a kořením vaříme asi 10 minut, ke konci přidáme rum a nalijeme do suchých sklenic, které ihned obrátíme.
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Moje poznámka
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské řízečky
Veramik před 1 hodinou
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 7 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 7 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 7 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 7 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 7 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 10 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 11 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybíz jako brusinky,
jak zavařit rybíz,
rybíz zavařený jako brusinky,
rybíz ala brusinky recept,
jak zpracovat rybíz,
rybíz jako brusinky recept,
jak zavařit brusinky,
jak zpracovat cerveny rybiz,
rybíz recepty,
rybíz,
zavaření rybízu,
brusinky z rybizu,
jak zavařit rybíz jako brusinky,
zavařit rybíz jako brusinky,
jak zpracovat brusinky,
recepty z rybízu,
recept na brusinky z rybízu,
rybízový kompot alá brusinky,
rybízový kompot,
rybíz ala brusinky
Suroviny:
rybíz červený,
cukr,
rum,
vanilka,
koření hřebíček,
skořice celá,
kůra citronová,
jalovec,
koření nové koření,
badyán
Komentáře (14)
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít