Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 692 kJ / 3 273 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 2,00 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 683,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybíz s cukrem a kořením vaříme asi 10 minut, ke konci přidáme rum a nalijeme do suchých sklenic, které ihned obrátíme.
Zveřejněno 30. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Moje poznámka
Rybíz na způsob brusinek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9JY
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 15 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 33 minutami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 47 minutami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 1 hodinou
Klobásníky
Krista56 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
HarryHole před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 3 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 3 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 3 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 7 hodinami
Tématické fráze:
rybíz jako brusinky,
jak zavařit rybíz,
rybíz zavařený jako brusinky,
rybíz ala brusinky recept,
jak zpracovat rybíz,
rybíz jako brusinky recept,
jak zavařit brusinky,
jak zpracovat cerveny rybiz,
rybíz recepty,
rybíz,
zavaření rybízu,
brusinky z rybizu,
jak zavařit rybíz jako brusinky,
zavařit rybíz jako brusinky,
jak zpracovat brusinky,
recepty z rybízu,
recept na brusinky z rybízu,
rybízový kompot alá brusinky,
rybízový kompot,
rybíz ala brusinky
Suroviny:
rybíz červený,
cukr,
rum,
vanilka,
koření hřebíček,
skořice celá,
kůra citronová,
jalovec,
koření nové koření,
badyán
Komentáře (14)
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma rybíz. Jak ho nejlépe zpracovat a na co všechno se dá využít