Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 224 kJ / 532 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,53 g |
| Tuky | 45,32 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 812 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 22,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ3
Moje poznámka
Slaninová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ3
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moji utopenci
marky79 před 8 minutami
Pudinkové cukroví
adela. před 17 minutami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 18 minutami
Sachr cukroví
adela. před 21 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Tématické fráze:
omáčky ke knedlíkům,
co k bramborovému knedlíku,
omáčka k bramborovým knedlíkům,
co k bramborovym knedlikum,
omacka ke knedlikum,
omáčka k bramborovému knedliku,
omacka ke knedliku,
omáčky ke knedlíku,
omáčky k bramborovým knedlíkům,
omáčky k bramborovému knedlíku,
francouska omačka,
co ke knedliku,
rychlá omáčka ke knedlíkům,
omáčka s bramborovým knedlíkem,
rychlá omáčka ke knedlíku,
co uvařit k bramborovým knedlikům,
omacka k bramborovim knedlikum,
priloha k bramborovym knedlikum,
vaření omáčky k bramborovým knedlíkum,
omacka k bramboram
Suroviny:
cibule,
slanina,
mouka hladká,
vývar masový,
bobkový list,
koření hřebíček,
ocet
Komentáře (1)