Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 224 kJ / 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,53 g |
Tuky | 45,32 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 22,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ3
Moje poznámka
Slaninová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ3
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 18 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 7 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 7 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 8 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 8 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 8 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 11 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 11 hodinami
Tématické fráze:
omáčky ke knedlíkům,
co k bramborovému knedlíku,
omáčka k bramborovým knedlíkům,
co k bramborovym knedlikum,
omacka ke knedlikum,
omáčka k bramborovému knedliku,
omacka ke knedliku,
omáčky ke knedlíku,
omáčky k bramborovým knedlíkům,
omáčky k bramborovému knedlíku,
francouska omačka,
co ke knedliku,
rychlá omáčka ke knedlíkům,
omáčka s bramborovým knedlíkem,
rychlá omáčka ke knedlíku,
co uvařit k bramborovým knedlikům,
omacka k bramborovim knedlikum,
priloha k bramborovym knedlikum,
vaření omáčky k bramborovým knedlíkum,
omacka k bramboram
Suroviny:
cibule,
slanina,
mouka hladká,
vývar,
bobkový list,
koření hřebíček,
ocet
Komentáře (1)