Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hraběnčiny řezy

Nadýchaný sníh promění obyčejný jablečný koláč ve sváteční dezert jako ze zámku. Hraběnčiny řezy patří k velmi oblíbeným tradičním moučníkům našich babiček. Máme pro vás ověřený recept, který bude chutnat báječně.

Hodnocení receptu je 4,8 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 7. 2008 09:32

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie26 085 kJ / 6 235 kcal
Bílkoviny94,46 g
Tuky262,06 g
Vláknina41,20 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 425 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy853,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

catherina

5. 10. 2012 11:00

Dobrutka :-*

jarka358

1. 8. 2012 15:03

je to:yes: recept :-)

piskota piskota

15. 2. 2012 19:00

senky:
Tak jdu na to, manžel a dcerka jsou spíš tvarohoví, tak to zkusím, a možná navrch, pod ten sníh nastrouhám jablíčko, to by taky nemuselo být špatné
;-)

senky senky

15. 2. 2012 16:24

piskota:určitě můžeš;-):-)) ale pak to nebude ta pravá Hraběnka:-p
ale vyzkoušela jsem a chutnalo nám

piskota piskota

15. 2. 2012 16:07

Myslíte, že místo jablek mohu použít tvaroh?

Dana

4. 2. 2012 19:11

;Jsou dobré,ale lepší je dělat z hladké mouky-(

Petra Z.

1. 2. 2012 17:11

Dělala jsem na klasický plech a sníh ze 4 bílků je málo, ideálně ze 6-ti.

Jitka

15. 12. 2011 19:35

Jak dlouho se řezy pečou a při jaké teplotě? Děkuji za odpoveď :-)

Lenča

29. 9. 2011 07:07

Jů o víkendu taky vyzkouším ;-) Děkuji za receptík:-K

mischelinka mischelinka

19. 5. 2011 15:47

Hraběnku peču často,ale teprve teď se mi ji podařilo vyfotit(dřív než se po ní zaprášilo)Ještě jablka posypu kokosem,pak krásně voní.Dovolila jsem si přidat fotečku.

Nelis

2. 5. 2011 19:54

Krásné,vyzkouším

mamkapavla mamkapavla

27. 1. 2010 14:29

tento recept znám :-Ka je výborný:yes:

Paprika Paprika

6. 5. 2009 13:01

Mirčo - jsou krásný :-p:-*. Už jsem o nich slyšela, ale ještě jsem je nedělala. Jablka mám, tak Ď za inspiraci.;-)

HankaR. HankaR.

6. 5. 2009 11:50

Hraběnka je skvělá, čím více jablek, tím lépe, u nás vydrží snad jen jeden den:-p, a peču klidně i z hladké mouky, výsledek je stejný:yes:

mirca75 mirca75

6. 5. 2009 11:38

Dělám dle podobného receptu:-)+ještě nepřidávám rozinky(manžel je nejí)a ořechy(mám alergii).Manžel tyhle řezy miluje;při jejich konzumaci vrní jako kocourek:-8 a splní mi skoro cokoliv;-).Řezy jsou šťavnaté a výborné a tak letí zasloužená boďka

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hraběnčin koláč hraběnčin moučník hraběnčiny řezy s jablky hraběčiny řezy řezy hraběnčin štrůdl hraběnčiny jablečné řezy recept hraběnčinyřezy hraběnčiny řezy ze špaldové mouky hraběnčiny jablečné řezy strouhane hrběnčiny řezy haběnčiny řezy hrabjenčiny řezy hraběčin řez nejlepší hraběnčin řez hraběnčin koláč recept hrabenciny jablecne rezy hrabencina buchta hrabebciny rezy hraběnčiny koláč hrníčková kuchařka

Suroviny: mouka polohrubá, máslo, prášek do pečiva, cukr moučkový, žloutek, jablko, cukr krystal, ořechy, bílek, rozinky, skořice, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Hraběnčiny řezy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qgk