Kadlíkova masová konzerva
Pokud chcete dlouhodobě skladovat maso, nemusí nutně skončit v mrazáku. Zkuste si vyrobit domácí vepřovky. Konzervace masa ve vlastní šťávě je jedním ze skvělých způsobů zpracování. Až si ho namažete na čerstvý chléb, vzpomenete si na mladá léta.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
14 sklenic
Nutriční hodnoty
Energie | 26 820 kJ / 6 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 130,00 g |
Tuky | 210,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,35 g |
Sodík | 2,90 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2011 13:27
24. 2. 2011 12:37
24. 2. 2011 12:30
24. 2. 2011 11:57
24. 2. 2011 11:33
24. 2. 2011 11:13
24. 2. 2011 10:56
24. 2. 2011 10:46
24. 2. 2011 10:45
24. 2. 2011 10:42
24. 2. 2011 10:35
24. 2. 2011 10:22
24. 2. 2011 10:22
24. 2. 2011 10:15
24. 2. 2011 09:13
Takže vítám tuto domácí variantu, ukládám a posílám speciální bod za absenci chemie +1
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak plnit zavařovací sklenice, aby vám obsah vydržel co nejdéle bez úhony? Video vám poradí
Trvanlivé potraviny se vyplatí nakoupit do zásoby a mít je stále po ruce. Které to jsou? Vybrali jsme ty nejdůležitější
Domácí masové konzervy jsou vítaným rychlým obědem či večeří. Poradíme, jak zavařit bezpečně maso, které bude skvěle chutnat
Další recepty
Tématické fráze: domaci masova konzerva domací masové konzervy domácí zavařované vepřové maso domácí vepřová konzerva zavařovaní masa domácí zavařování masa zavařování masa do plechovek domácí masové konzervy recept konzervy na zavařování domácí vepřovka zavařování do plechovek kadlikova vepřová konzerva zavařování do konzerv plechovky na zavařování masa plechovky na zavařování zavařování masa recepty vepřová konzerva zavařování konzerv domácí vepřové konzervy recept na masovou konzervu
Suroviny: maso vepřové, podbradek vepřový, kůže vepřová, česnek, sůl, pepř mletý, kmín celý
Kadlíkova masová konzerva
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5l9v
144 názorů