Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 014 kJ / 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,41 g |
| Tuky | 15,68 g |
| Vláknina | 26,30 g |
| Cholesterol | 369 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,29 g |
| Sacharidy | 23,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupaný celer nakrájíme na tenké (do 1 cm) plátky a uvaříme v osolené a okyselené vodě do poloměkka. Necháme okapat a zchladnout.
Krok 2: Olejem nebo máslem vymažeme pekáček a naskládáme celerová kolečka.
Krok 3: Šunku a kapii nakrájíme na kostičky a smícháme s vajíčkem.
Krok 4: Touto směsí poklademe celerová kolečka. Posypeme sýrem a zapečeme v troubě na 180°C asi 15 minut. Jen taková improvizace.
Zveřejněno 28. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová kolečka zapečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMPR
Moje poznámka
Celerová kolečka zapečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMPR
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 14 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 18 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 4 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 5 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 5 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 5 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 6 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 7 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 7 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 8 hodinami
Tématické fráze:
celerová jídla,
zapečená kolečka celeru se sýrem,
zapečená jídla,
celerové jídla
Suroviny:
celer,
šunka,
kapie,
vejce,
sýr strouhaný,
máslo,
sůl,
pepř,
ocet
Komentáře (33)