Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 146 kJ / 2 664 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,13 g |
| Tuky | 46,03 g |
| Vláknina | 38,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,11 g |
| Sůl | 15,06 g |
| Sacharidy | 457,28 g |
Postup přípravy
Program Pečení / Tmavá kůrka
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyv
Moje poznámka
Plněný chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyv
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 5 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 57 minutami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 2 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 3 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 3 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 5 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 5 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 5 hodinami
Tiramisu od Itala
Chasti před 5 hodinami
Tématické fráze:
arabský chléb,
gruzínský chléb,
domácí plněný chleba,
domácí plněný chléb,
plněný zapečený chléb,
zapečený plněný chleba,
sýr v chlebu,
domácí chléb se sýrem,
plněny domaci chleb,
domací chleba plněný,
domácí sýr recept,
gruzínský chléb recept,
zapečený plněný chléb,
recept na domácí sýr,
plněný zapečený chleba,
domácí chléb plneny,
zapeceny chleb se syrem,
syr z domaci pekarny,
recept gruzínský chléb,
domácí chleba se sýrem
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
semínka slunečnicová,
semínka lněná,
semínka sezamová,
olej,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka špaldová hrubá,
mouka celozrnna pšeničná,
kvásek,
droždí
Komentáře (6)
Ale prosím o radu, když jsem vytáhla háky, chleba se mi pak "přilepil" na ty "tyčky" na které se hnětací háky dávají, no a chlebík nešel pořádně vyklopit
Takže jsme spodek chleba těžce dolovala, vyklopila jsme jen střed s vrchem. Cu´tově to bylo výborné, tak bych ho chtěla ještě vyzkoušet, ale mám strach, že se mi to zase přilepí.