Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 146 kJ / 2 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,13 g |
Tuky | 46,03 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,11 g |
Sůl | 15,06 g |
Sacharidy | 457,28 g |
Postup přípravy
Program Pečení / Tmavá kůrka
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyv
Moje poznámka
Plněný chléb se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyv
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 minutami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 6 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 hodinami
Krenex
dragomirac před 8 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 8 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 8 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 9 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 10 hodinami
Tématické fráze:
arabský chléb,
gruzínský chléb,
domácí plněný chleba,
domácí plněný chléb,
plněný zapečený chléb,
zapečený plněný chleba,
sýr v chlebu,
domácí chléb se sýrem,
plněny domaci chleb,
domací chleba plněný,
domácí sýr recept,
gruzínský chléb recept,
zapečený plněný chléb,
recept na domácí sýr,
plněný zapečený chleba,
domácí chléb plneny,
zapeceny chleb se syrem,
syr z domaci pekarny,
recept gruzínský chléb,
domácí chleba se sýrem
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
semínka slunečnicová,
semínka lněná,
semínka sezamová,
olej,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka špaldová hrubá,
mouka celozrnna pšeničná,
kvásek,
droždí
Komentáře (6)
Ale prosím o radu, když jsem vytáhla háky, chleba se mi pak "přilepil" na ty "tyčky" na které se hnětací háky dávají, no a chlebík nešel pořádně vyklopit
Takže jsme spodek chleba těžce dolovala, vyklopila jsme jen střed s vrchem. Cu´tově to bylo výborné, tak bych ho chtěla ještě vyzkoušet, ale mám strach, že se mi to zase přilepí.