Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na medailonky, okořeníme dle chuti a krátce opečeme (nemusí být úplně pečené), žampiony nakrájíme na plátky a orestujeme na trošce oleje.
Krok 2: Vejce rozklepeme a oddělíme bílky z kterých uděláme tuhý sníh, žloutky smícháme s mlékem,jedlou sodou, moukou, bylinkami, osolíme a vmícháme opatrně sníh z bílků.
Krok 3: Brambory nakrájíme na plátky, naskládáme do pekáčku, pokapeme rozpuštěným bylinkovým máslem a osolíme.
Krok 4: Vrstvu brambor rovnoměrně potřeme polovinou těsta,posypeme žampiony a orestovaným masem, potřeme druhou polovinou těsta, posypeme slaninou krájenou na nudličky a pečeme v předehřáté troubě na 160°C cca 25 minut :-)
Zveřejněno 11. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchta s kohoutem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv67
Moje poznámka
Buchta s kohoutem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv67
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na fritátu,
fritátu,
dort s kohoutem,
omeleta z brambor,
kureci buchta,
recepty z francie,
kohout recept,
buchta s kuřecím masem,
recepty na fritatu,
co s kohoutim masem,
recepty z hříbků buchta,
kuřecí stehení řízky recepty
Suroviny:
brambory,
máslo bylinkové,
maso kuřecí,
olej,
mouka,
sekaná,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)