Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,44 g |
Tuky | 45,50 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
Moje poznámka
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 1 hodinou
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 1 hodinou
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 2 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 3 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 11 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 11 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 11 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 11 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Cadik před 11 hodinami
Tématické fráze:
římovská kotleta,
krkovice po rimovsku,
vepřové maso s římovskou poklicí,
zapecene maso se syrovou poklici,
rimske maso,
veprove platky pod syrovou poklici,
pod poklicí,
vepřové maso pod římovskou poklicí,
maso pod sýrovou peřinkou,
římovská kotleta, brambory,
římovské kotlety,
poprazene maso,
hrbatá krkovice,
krkovice se sýrovou čepicí,
kotleta se sýrovou peřinou,
vepřová krkovice se sýrovou čepicí,
římovské maso pod sýrovou čepicí,
římovská pečeně,
pekáček s poklicí,
recepty do pekace s poklici
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
masox,
sýr nastrouhaný,
jogurt bílý
Komentáře (8)