Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,44 g |
| Tuky | 45,50 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 3,02 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na kolečka a na oleji osmažíme dorůžova. Naklepané kotlety osolíme dle chuti, poprášíme paprikou. Maso vložíme do pekáčku na osmaženou cibuli, podlijeme vývarem z masoxu a pečeme v troubě při teplotě 200°C do změknutí masa asi 20 minut.
Krok 2: Rozpečené kotlety rovnoměrně pokryjeme hmotou ze strouhaného sýra a bílého jogurtu, kterou rozprostřeme i po celé ploše pekáčku.
Krok 3: Pečeme ještě dalších 15 minut, můžeme i déle, podle barvy. Podáváme s vařenými brambory a se salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
Moje poznámka
Římovské maso pod sýrovou poklicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYEJ
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 1 hodinou
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 2 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 2 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 3 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 4 hodinami
Koka sušenky
habis před 5 hodinami
Tématické fráze:
římovská kotleta,
krkovice po rimovsku,
vepřové maso s římovskou poklicí,
zapecene maso se syrovou poklici,
rimske maso,
veprove platky pod syrovou poklici,
pod poklicí,
vepřové maso pod římovskou poklicí,
maso pod sýrovou peřinkou,
římovská kotleta, brambory,
římovské kotlety,
poprazene maso,
hrbatá krkovice,
krkovice se sýrovou čepicí,
kotleta se sýrovou peřinou,
vepřová krkovice se sýrovou čepicí,
římovské maso pod sýrovou čepicí,
římovská pečeně,
pekáček s poklicí,
recepty do pekace s poklici
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
masox,
sýr nastrouhaný,
jogurt bílý
Komentáře (9)