Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 244 kJ / 1 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,19 g |
Tuky | 27,99 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 198,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuskusová Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2gXW
Moje poznámka
Kuskusová Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2gXW
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 15 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 15 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Václavkový guláš
Sahula před 5 minutami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 7 minutami
Guláš z václavek
Sahula před 9 minutami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 16 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 29 minutami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 1 hodinou
Klasické palačinky
Vendeliin před 2 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 5 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuskusová buchta,
kuskusová směs,
kuskus špenát,
italie recepty,
kuskus feta špenát recept,
kuskusová kuchařka,
kuskusová sekaná,
špenát recept itálie,
kuskusová příloha,
kuskusovy rizoto,
kuskusová směs recept,
kuskusová směs-příprava,
recept kuskus feta,
kuskusová příprava,
kuskusová buchta s jablky,
kuskusová směs recepty,
melounovy kuskus,
kuskusova babovka,
italský melounový salát,
špenát solený recept
Suroviny:
kuskus,
vývar kuřecí,
ocet vinný,
máslo,
olej olivový,
bazalka čerstvá,
rajče cherry,
tymián
Komentáře (6)