Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hornický guláš

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 3. 2011 13:14

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 858 kJ / 444 kcal
Bílkoviny57,10 g
Tuky10,53 g
Vláknina16,04 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-recept mám z magazínu Právo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 3. 2011 16:46

:-OTeda Jani,všechno ostatní ano,ale pažitku by mě fakt do guláše nenapadlo dát:-D:-DTak to je další bomba;-)krásné fotky:-K a príma recept:-p+:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2011 16:38

clupmi: dala jsem ostravskou, protože mi zbyla, jinak kvalita nic moc, to už není, co bývalo. Takže klobásu podle chuti, každý, co má rád. Děkuji za bodíky;-)

marcik marcik

18. 3. 2011 14:26

recept i foto:-Kuloženo;-) a bodík pro tebe+:yes:

clupmi clupmi

18. 3. 2011 14:15

Klobásky samozřejmě jedině ostravské, jaké jiné že, Janičko? :-))A guláše, perkelty a pod. já můžu kdykoliv, kdekoliv v jakékoliv podobě a míře. :-D Takže ukládám do oblíbených a plus bodík samozřejmě navrch. :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 3. 2011 11:05

mysulka děkuji:-8

mysulka mysulka

17. 3. 2011 10:51

:-p super:yes: recept i fotky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2011 23:49

Díky moc:-8

ivulinka ivulinka

16. 3. 2011 22:11

Moc hezky vypadající gulášek, který si zaslouží poslat bodíka.

misza misza

16. 3. 2011 21:46

Jani super:-p:yes:

Fantom

16. 3. 2011 20:31

:yes:+ krásný;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2011 18:00

Irisko, myslím, že to nebude vůbec vadit. Klidně bych zkusila i hlívu. Já měla ještě nějaký zbytek suchohřibů, jinak bych taky dala žampiony.;-)

Iriska Iriska

16. 3. 2011 17:42

Budu muset počkat do podzimu na houby. Prozatím vyzkouším se žampionama, i když to určitě nebude ono. :yes:+

Marian

16. 3. 2011 17:03

Tak tohle bude dnes na veceri a uz se tesim!!bod uz leti!:-p:yes::yes:+10

Bibinka Bibinka

16. 3. 2011 16:14

Jani, velmi podobně dělávám a říkám tomu "Balkánský guláš" a je to moc dobrej gulášek. Dávám ti 8. boda:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2011 16:06

Pajaja:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jenže já jsem myslela, že už jsem se naučila vařit:-( a i to pečení, že celkem zvládnu. Kulovéééé!!!:-D:-D

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čím zahustit guláš gulas pro 30 osob čím zjemnit gulaš jak zahustit guláš gulas pro 40 osob anna remková životopis anna remková životopis barmský guláš cim zahustim gulas jak zjemnit hovězí gulas recept guláš pro 40 osob hornacky gulas gulaš z kližky na způsob divočiny vhodné maso na guláš balkansky guláš horniacký guláš dort hornický hovezi gulas pro 40 osob hornický vepřový guláš lahůdkový guláš

Suroviny: kližka hovězí, cibule, pažitka, máslo, houby, paprika čerstvá červená, česnek, paprika čerstvá zelená, klobása ostravská, rajče, kmín celý, sůl, vývar hovězí, olej

TopRecepty.cz

Hornický guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVoy