Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 kJ / 11 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s masem z kachních krků+polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVmp
Moje poznámka
Rizoto s masem z kachních krků+polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVmp
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 21 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 55 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Tématické fráze:
kachni krky recept,
ryzeto,
polévka z kachních krků,
polévka z husích krků,
rizoto z krůtích krků,
kachní krky,
jak dlouho varit husi krk,
husí rizoto,
kachní rizoto recept,
husí krky recept,
recept na kachní krky,
recepty ryzeto,
kachní rizoto,
polévka z husího krku,
recept na husí krky,
ryzeto s masem,
polévka z husího krku recept,
recept husi rizoto,
rizoto z kachního masa,
kachní krk
Suroviny:
krk kachní,
rýže,
masox,
zelenina kořenová,
česnek,
cibulka,
sůl,
pepř,
tuk
Komentáře (8)