Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sirup z černého rybízu

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 7. 2008 07:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie50 205 kJ / 12 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3 000,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šťava sa pridáva v malom množstve do vody na pitie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

13. 7. 2009 20:19

Přesně tohle dělala manželova mamka. Musím říct, že teprve rodina manžela mě naučila si vychutnat černý rybíz, my doma měli jen červený a teď mi černý chutná taky.
Zkuste smíchat černý, červený rybíz a ostružiny v poměru 2:3:2 - listí jak z černého rybízu, tak z ostružin, ta šťáva je strašně dobrá :-p;-):yes:

tejaja tejaja

13. 7. 2009 20:13

Janka, nerobila som z ostružín, ale myslím, že áno. že by to šlo. Ja pijem len čistú vodu, ale manžel si dáva šťavu aj do vody aj do čaju, nedáva už potom cukor. Takže vždy robím podľa toho, či sa ešte zvýšilo z predchádzajúceho roka a hlavne koľko sa zvýšilo. ;-) alebo nezvýšilo:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2009 13:33

Terezko, takže by to šlo asi i z ostružin, že? Jen teda nevím, ty lístky taky z těch ostružin? No, 2 roky to určitě nevydrží,:-D:-))myslím tím, že se to rychle vypije.;-)

tejaja tejaja

13. 7. 2009 12:55

Janka, vydrží to dlho, dva roky určite, proste ako aj z červených ríbezlí. Má to tú výhodu, že nepotrebuješ veľa bobulí, a zároveň sa vylúhujú aj z listov dobré látky. Chutí nám viac ako z červených, má viac Fe, a červené použijem na iný účel.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2009 12:21

No, Terezko, mrknu se u děcek na zahradě, jak jsou na tom s rybízem, oni mají černý, ale starý, tak nevím, jak na tom je:-S No a dá se to dělat i z červeného? A jak dlouho to asi vydrží? Moc bych chtěla něco takového udělat, rybíz je zdravý. Taky je zajímavé, že se tam dává i to listí;-):yes: Ukládám;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: černý rybízový recepty šťáva z černého rybízu černý rybízový sirup sirup z rybízu sirup z červeného rybízu sirup z rybízu recept šťáva z černého rybízu recept cerný bez recepty sirup z černého bezu sirup z černého bezu za studena sirup z bobuli černého bezu šťáva z rybízu recept recepty z rybizu rybíz sirup černý rybízový recepty sirupy černý rybíz štava černý rybíz marmeláda černý rybízovy sirup recept sirup z červeného rybízu recept výroba sirupu z rybízu

Suroviny: rybíz černý, rybíz černý, cukr, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Sirup z černého rybízu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V1z