Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 872 kJ / 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,26 g |
Tuky | 12,53 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 14,32 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží, bramborem, nebo těstovinami.
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlaté kuře v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvJ7
Moje poznámka
Zlaté kuře v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvJ7
Nejnovější recepty
Kuřecí yakitori
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 14 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 14 hodinami
Oklahoma smashburger
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 1 hodinou
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 1 hodinou
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 1 hodinou
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 2 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 6 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 6 hodinami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 13 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 17 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Tématické fráze:
kuře naložené v jogurtu,
naložené kuře,
marináda na kuře,
marináda na celé kuře,
naložené celé kuře,
pečené kuře naložené v jogurtu,
kure nalozene v marinade,
naložení kuřete,
kuře v marinádě,
zlate kure,
kuře recepty,
naložené pečené kuře,
pečené zlaté kuře,
zlaté kuře recept,
marináda na naložení kuřete,
marináda na kuře recept,
marináda na pečené kuře,
zlaté kuře recepty,
naložené kuře v jogurtu,
zlaté kuře celé
Suroviny:
kuře,
hořčice plnotučná,
jogurt bílý,
česnek,
olej olivový
Komentáře (14)