Znojemská omáčka
Tradiční znojemskou omáčku s hovězím masem jistě znáte, ale už jste zkoušeli variantu s masem vepřovým? Příprava je podstatně rychlejší, ale chuť zůstává skvělá. Jako přílohu můžete zvolit knedlík nebo rýži.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 091 kJ / 739 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,41 g |
Tuky | 19,99 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 38,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 5. 2011 06:50
13. 5. 2011 06:33
13. 5. 2011 01:04
12. 5. 2011 22:51
Jinak v surovinách chybí mouka a v postupu kdy se přidává hořčice
Jára: Musel by ses zaregistrovat a teprve pak přidat bodík,jinak to nejde
12. 5. 2011 22:35
12. 5. 2011 22:04
12. 5. 2011 21:39
12. 5. 2011 21:10
12. 5. 2011 19:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 14 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 56 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahustit omáčku jíškou. Máme pro vás jednoduchý postup
Retro okénko: UHO neboli univerzální hnědá omáčka může být skvělým základem mnoha jídel. Podle tohoto receptu se povede každému
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: znojemská omáčka znojemská znojemska omacka recept recept na znojemskou omáčku znojemska recept recept na znojemskou recepty znojemská omáčka recept znojemská omáčka znojemská omáčka s okurkou znojemská omáčka kluci v akci recepty maminčiny okurková omáčka znojemská omáčka z vepřového omacka znojemska omáčky znojemska znojemská omáčka top recepty okurková omáčka kluci v akci znojemská omáčka se smetanou kuřecí znojemská recept znojemská znojemská omačka v papiňáku
Suroviny: maso vepřové, okurky sterilované, hořčice plnotučná, kmín mletý, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, cibule, olej, vývar masový, sádlo, mouka hladká
Znojemská omáčka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JYJv
39 názorů